Bart van Eijck

Bart is oprichter van VECIM, specialist in Multi Channel Klantcontact. Hij is een ervaren manager in de wereld van consumer services (contactcenters, etc) en kanaalintegratie die wordt gedreven door passie voor het optimaliseren van klantbeleving en efficiency. Zijn kracht zit in het leggen van de verbanden tussen alle kanalen. Bart heeft veel ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van contactafhandeling door contactcenters, balies, schriftelijke en elektronische outputstromen en op het hoogwaardig combineren van de processen die hier bij horen.

Bart creëert door zijn authentieke en toegankelijke manier van werken succesvolle veranderingen met en voor zijn opdrachtgevers. Hij vindt het altijd weer een uitdaging om anderen te helpen in hun ontwikkeling. Hieruit komt zijn “drive” naar voren tot het “coachend interim management”. Hij verandert organisaties in samenwerking, hij betrekt de deelnemers. Zodat als hij klaar is, de reden voor de verandering wordt begrepen en daardoor de verandering wordt gedragen binnen uw organisatie.

Bart richt zich op organisaties, profit en non-profit, die bovenal een hoge waardering door hun klanten nastreven. En daarbij tevens een sterke alignment willen realiseren tussen de missie, visie, strategie en de operationele activiteiten. Vanzelfsprekend op basis van verantwoorde bedrijfseconomische afwegingen.

Neem contact op via de resultaatmeesters@bdg.eu.

Menu