Jordy Smit

Na zijn studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode heeft Jordy ervaring op gedaan als consultant bij o.a. Verizon en Google. Binnen Google was hij wereldwijd verantwoordelijk voor de internationale groei van Booking.com. Na Google is hij een IT consultancy en development bedrijf gestart dat uitgroeide tot ruim 50 medewerkers, waar hij verantwoordelijk was voor o.a. business development en lead generation. Sinds de verkoop van zijn bedrijf begin 2020 is hij als partner verbonden aan BDG Retail & Dienstverlening

Jordy is de afgelopen jaren ook op interim basis als Digital Specialist betrokken geweest bij bedrijven als TravelBird, KvK en Yuki, waar hij advies gaf op het gebied van online strategie, SEO, SEA, Web- & Data Analytics.

Jordy is inzetbaar als Digital Specialist (SEO, SEA, Web Analytics, Growth Hacking) en als projectmanager. Hij helpt bedrijven ook graag met het slim inzetten van online lead generation en krijgt veel energie van nieuwe (te lanceren) concepten, producten en diensten alsmede het uitbouwen daarvan.

Menu