Marcel Ludema

Marcel is verbonden aan de sector Transportbeleid en Logistieke Organisatie van de faculteit Management en Bestuurskunde van de Technische Universteit Delft. Hij is een architect die van vele markten thuis is. Hij heeft veel opleidingen in de markt gezet en een flink aantal haalbaarheidstudies aangaande innovatieve transport-logistieke oplossingen op zijn naam staan. Marcel heeft het vermogen om na één of enkele gesprekken en analyses de vinger op de zere plekken in uw logistieke bedrijfsprocessen te leggen.

Marcel is klantgericht, afwisselend creatief en analytisch, een teamplayer en gericht op resultaat, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Marcel is inzetbaar voor het in kaart brengen en analyseren van logistieke bedrijfsprocessen door middel van Lean & Agile Thinking en het koppelen van het strategische aan het operationele bedrijfsniveau. Hij maakt daarbij gebruik van multi-perspectiefbenaderingen en stakeholder analyses.

Marcel heeft o.a. opdrachten uitgevoerd voor Shell, DSM, Hogeschool Drenthe, Technische Universiteit Delft, Erasmus Universiteit en Doeksen Transport.

Marcel geeft leiding aan het domein de KetenInrichters.

Neem contact op via de keteninrichters@bdg.eu.

Menu