Suzanne Gerritse

Suzanne heeft na haar studie communicatie bijna vier jaar voor NormadBlend, een full-service reclamebureau te Schiphol-Rijk, gewerkt. Sinds 2007 werkt zij op projectbasis aan de klantzijde. Haar werkzaamheden liggen op strategisch en tactisch niveau. Naast het opstellen van communicatie(beleids)plannen, zorgt zij voor de vertaling naar de uitvoering.

Suzanne is enthousiast, sociaal vaardig, analytisch, creatief, resultaatgericht, in staat om met alle niveaus in grote en kleine organisaties te werken en gericht op samenwerking.

Suzanne is inzetbaar als communicatieadviseur en projectmanager. Haar werkstijl is oplossend- en resultaatgericht. Ze is in staat mensen te motiveren en een effectieve en plezierige samenwerking te realiseren om communicatiebeleid/plannen om te zetten in resultaat. Daarbij stuurt zij projectteams aan bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende disciplines aan klant- en bureauzijde. In een omgeving waarin onder tijdsdruk uitdagende communicatievraagstukken moeten worden opgelost en concrete doelen moeten worden bereikt, voelt ze zich het beste thuis.

Suzanne heeft o.a. opdrachten uitgevoerd voor ENECO Energie, Rentokil, ICS (Visa/MasterCard), Nissan, BCC, Postkantoren, Rabobank, SNS Bank, Canon Europe, Fujitsu en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Suzanne geeft leiding aan het domein de CommunicatieSpecialisten.

Menu