De klant centraal

Hoe behoud je en haal je het maximale uit je klanten? De enige oplossing is: excelleren in klantgerichtheid. Een hoge klanttevredenheid leidt tot klantbehoud, nieuwe klanten en een hogere omzet per klant.

Hoe maak ik mijn mensen of organisatie klantgerichter?

De meest effectieve manier van leren is door de verschillen zélf te ervaren. In een inspirerende, veilige setting, waar men kan experimenteren. De game CustoMind biedt hiervoor de oplossing. Spelenderwijs ervaren de deelnemers het belang van klantgerichtheid en welke invloed hun handelen heeft op het commerciele resultaat. Belangrijke thema’s zijn daarin: klantbehoefte, klanttevredenheid en klantcommunicatie. Het creëren van ambassadeurs, maar ook onderlinge samenwerking en het delen van klantinformatie spelen in de game een belangrijke rol. Samen met de spelleider leren uw reisprofessionals hoe ze die inzichten vervolgens in de eigen werksituatie kunnen toepassen.

Spelvarianten

  • 100% spel: Uitstekend geschikt voor teambuilding of afdelingsuitje. Duur: 3 uur.
  • Basisversie: Met een workshop na afloop. Leuk en effectief in 4 tot 5 uur.
  • Plusvariant: Meer tijd voor het creeren van een leerervaring op maat. Duur: 5 tot 8 uur.
  • Maatwerk

Reacties van opleiders in bedrijfsleven en onderwijs

“Leerzaam, spannend, resultaat direct zichtbaar. Geeft inzicht in samenwerkingsverbanden. Kan zeker een toetsmoment worden als onderdeel van een meerjarige opleiding. Het is weer iets heel anders, compliment!”

“Speelse manier om de praktijk beter te leren kennen. Leuk om te doen. Geeft een impuls voor de lessen op school. Geeft inzicht in de verschillende manieren om de taken van een team met elkaar in verband te brengen.”

“Zeer zeerzaam en veelomvattend. Ik zie veel mogelijkheden voor samenwerking.”

“Goed voor de bewustwording, legt bloot wat pijnpunten zijn.”

“Het spel geeft energie! Meerdere rondes spelen (waarin je bij de eerste veel fouten maakt en het in de volgende kan verbeteren) werkt! Ook het belang van samenwerken komt duidelijk naar voren.”

“Leuk! Goede manier om bewustwording te creëren en daarnaast en bovenal actief en inspirerend. Geeft ook inzicht in meerdere competenties.”

“Dynamisch spel! Leuk om met onbekenden een team te vormen en samen doelstellingen te bepalen en deze ook om te zetten in resultaten.”

Kennismakingssessies

Wilt u zelf een keer het effect van de game ondervinden? Wij organiseren regelmatig kennismakingssessies voor opleiders, docenten en andere geinteresseerden van bedrijven en onderwijsinstellingen.

Neem voor meer informatie contact op met Mike Moolenbel (m.moolenbel@bdg.eu)

Menu