de ResultaatMeesters

De ResultaatMeesters begeleiden u op weg naar betere resultaten. Daarbij stellen wij uw doelen centraal. Die vergelijken we met de bereikte resultaten. Wij kruipen in de huid van uw organisatie. Wij vragen u naar uw ambitie en uw klanten en andere stakeholders naar hun verwachting. Daaruit komen verbeterpunten en prioriteiten naar voren die onze verdere aanpak bepalen. Of het nu gaat om omzet, effectiviteit, arbeidsproductiviteit, klanttevredenheid, naamsbekendheid, rendement of marktaandeel, onze inzet leidt gegarandeerd tot verbetering.

Onze aanpak loopt meestal over twee sporen. Enerzijds gaan wij uit van optimalisatie van de bestaande situatie, zodat tegen gelijke of lagere kosten beter gepresteerd wordt. Tegelijk onderzoeken wij welke ontwikkelingen of veranderingen tot betere resultaten kunnen leiden en stellen wij daarvoor samen met u business cases op. Uitgaande van het gewenste resultaat bepalen wij eisen aan de processen, de organisatie, de mensen en de ondersteunende systemen. Bij de realisatie spelen wij graag een actieve rol.

De ResultaatMeesters zijn zeer ervaren in project turnarounds, waardoor zij projecten die hun doel niet dreigen te halen door passende interventie weer kunnen ombuigen in een succes.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mike Moolenbel.

Menu