Andre Vermaat

Andre is partner van BDG | Publiek. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de (commerciële) dienstverlening en de klantcontact branche is de eerste stap gemaakt in de oprichting van mult management.

Het idee voor oprichting van multimanagement is bij mij ontstaan tijdens het geven van gastcolleges bij diverse opleidingen. Door het delen van de opgedane kennis en ervaringen, onder andere bij de masterclass multichannelmanagement van Neijenrode, kreeg ik plezier in het overbrengen van informatie maar ook voldoening tijdens de gesprekken achteraf. Met name over de uitdagingen die sommige bedrijven hadden met betrekking tot de inrichting van hun organisatie en de kwaliteitsverbetering van het klantcontact. Door deze ervaringen in het adviseren en helpen van bedrijven ontstond het plan deze aktiviteiten verder uit te breiden en te professionaliseren.

Na eerst nog 3 jaar ervaring te hebben opgedaan als director Customer Service bij UPC heb ik in 2010 de definitieve stap gemaakt naar volledig zelfstandig ondernemerschap als interim manager en consultant. In de afgelopen jaren zijn de verschillende initiatieven met succes toegevoegd aan multimanagement

2007 start…… masterclasses Nijenrode

Gastdocent in de leergang “multichannel management” casus hiervoor was de klantcontact inrichting van de vakantiewinkels van D-reizen. Als eerste in Nederland waren alle 176 winkes, de 6 contactcenters en de website voor verkoop en service ‘virtueel’ gekoppeld. Naast de technische inrichting (VOIP) ging het vooral ook om de organisatorische inrichting die zijn tijd ver vooruit was… en nog is.

2007 oprichting multimanagement-vermaat

inschrijving KvK van de onderneming maar toen nog niet direct volledig actief. Wel al regelmatig met bedrijven in gesprek voor het bespreken van uitdaging en verstrekken van advies over de dienstverlenin ook nog steeds gast colleges, spreker op congressen en aktief in verschillende werkgroepjes.

2009 teamtrainingen en teambuilding aan boord van de  ‘Lari Permarini’

Na de aanschaf van het zeilschip de ‘Lari Permarini’ (beschermheilige van zeevarenden) begonnen met teamtrainingen waarbij verbetering van de samenwerking en goede communicatie centraal staat. Het unieke van deze aanpak is de lokatie en ambiance waaronder bijzondere resultaten worden bereikt.

2010 oprichting en aanvang samenwerking Jik&Co

Het arbeidsbemiddeling bureau Jik&Co is opgericht, en is zakelijk partner van multimanagement voor de werving en selectie van alle MBO,HBO en WO functies o.a. op gebied administratie, HR en commercie. Samenwerking beperkt zich niet tot alleen de contact center branche, maar werkt breder in de markt.

2010 start met interim management

Begonnen met de werkelijke invulling van opdrachten als zelfstandige, dit in combinatie met de trainingen en advieswerk.

2012 partnership BDG |publiek

Dit jaar is het zakelijk partnership met BDG |publiek gestart, de Busines Developmet Group is specialist op het gebied van de algehele ontwikkeling van klantgerichtheid bij commerciele bedrijven en retail. De BDG|publiek richt zich primair op de verbeteringen van de dienstverlening in de publiek sector.

Menu