Rik Stumpel

Rik is samen met Mike Moolenbel oprichter en managing partner van de BDG. Hij heeft na zijn studie als vliegtuigbouwkundig ingenieur internationale ervaring opgedaan als adviseur in diverse sectoren. Als directeur van een middelgroot internetbureau was hij verantwoordelijk voor diverse B2B en B2C ontwikkelprojecten. Na de verkoop van dit bureau heeft hij diverse verbetertrajecten in complexe organisaties aangestuurd.

Rik is analytisch sterk, doortastend, betrokken en houdt altijd zijn oog gericht op het resultaat.

Rik is inzetbaar als overall programma-, projectmanager. Bovenal is hij de architect van oplossingen. Hij is sterk in e-dienstverlening en het ontwikkelen van klantgerichte organisaties. Bij alle opdrachten is hij steeds de spil tussen de bedrijfsvoering en ICT. Hij heeft veel ervaring met implementatietrajecten, inkoop- en aanbesteden, contractmanagement en de inrichting van processen en organisaties. Binnen de gemeente is hij actief met projecten op het gebied van zaakgericht werken, het nieuwe werken, en procesinnovatie (papierloos vergaderen en het gebruik van tablets).

Rik heeft o.a. opdrachten uitgevoerd voor DetailResult, D-reizen , Dekamarkt, ANVR, Gemeente Den Haag, Quantore, Livera, SNS Reaal, Wolters Kluwer, gemeente Medemblik, gemeente Veenendaal, gemeente Krimpen aan den IJssel, ISZF, Gemeente Littenseradiel, Gemeente Harlingen, Gemeente De Friese Meren, Gemeente Súdwest-Fryslan.

Rik is managing partner van BDG Publiek.

Menu